Goudologie basiscursus najaar 2024

De basiscursus Goudologie bestaat uit 12 lessen over de Goudse geschiedenis. Per les wordt steeds een nieuw onderwerp uit de geschiedenis van Gouda behandeld. Zo is er onder andere een les over het ontstaan en de ruimtelijke ontwikkeling van de stad, een les over de religieuze geschiedenis van Gouda, over de politieke geschiedenis en over de sociaal/economische geschiedenis van de stad. Daarnaast worden een aantal lessen op locatie gegeven: we brengen een bezoek aan het Streekarchief, Museum Gouda en aan de Sint-Janskerk. Ook wordt er tijdens een les een stadswandeling gemaakt.

De lessen worden op diverse locaties in het centrum van Gouda gegeven.
De lezingen zijn altijd op zaterdagochtend. Aanvang 10:00 uur, einde rond 12:15 uur.
De cursus start in september 2024.
De kosten zijn € 129,00.

Via onderstaand formulier kunt u zich opgeven. U dient de kosten gelijk via iDEAL te voldoen. Uw inschrijving is dan definitief! 

Indien de eerstvolgende cursus vol is, ziet u hieronder een mogelijkheid om uw e-mailadres achter te laten. U ontvangt dan na enige tijd een uitnodiging voor een volgende cursus.

Voor verdere inlichtingen: info@historischplatformgouda.nl.

    Uw gegevens zullen worden opgenomen in ons adressenbestand zodat wij onze administratie up-to-date kunnen houden. Wij zullen hiervoor de privacyregels in acht nemen. Uw gegevens zullen dan ook niet doorgegeven worden aan derden.

  • Kosten
    € 129,- te voldoen via iDEAL

Uw gegevens zullen worden opgenomen in ons adressenbestand zodat wij onze administratie up-to-date kunnen houden. Wij zullen hiervoor de privacyregels in acht nemen. Uw gegevens zullen dan ook niet doorgegeven worden aan derden. Download onze algemene Voorwaarden incl annuleringsvoorwaarden.